Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

It's another haul ladies!

Γειά σας κοριτσάκια μου <3 Τι κάνετε? Ελπίζω να παιρνάτε όλες πολύ πολύ όμορφα! Για σήμερα σας ετοίμασα άλλο ένα haul! Μπορείτε αν δεν θέλετε να διαβάσετε το κείμενο να δείτε κατευθείαν το βίντεο μου που θα βρείτε στο κάτω μέρος του post! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να σας δείξω τις αγορές που έχω κάνει από τα Hondos Center.



Πήρα από τη Maybelline τη μάσκαρα Volum' Express The Falsies feather-look. Λόγω της έκπτωσης που έχει η εταιρεία αυτό τον καιρό μου κόστισε 10 ευρώ από 15 που είναι η κανονική της τιμή. Έιναι η πιο καινούρια μάσκαρα της εταιρείας και έχει μια νέα σύνθεση η οποία δε σκληραίνει τις βλεφαρίδες αλλά της αφήνει απαλές στο άγγιγμα. 

Έπειτα από την εταιρεία Tommy G πήρα ένα μολύβι ματιών το οποίο είναι διπλής όψεως, δηλαδή από τη μια πλευρά είναι μαύρο και από την άλλη γκρι. Κοστίζει 5,07 ευρώ.

Από την essence πήρα το quick dry topcoat το οποίο κοστίζει (αν δεν κάνω λάθος) 2 ευρώ.

Από τη seventeen πήρα ένα base coat/σκληρυντικό το οποίο κοστίζει 6,60 ευρώ και ένα ροζ μανό της σειράς supreme στην απόχρωση 113 του οποίου η τιμή είναι 4,15 ευρώ.

Αγόρασα επίσης την ενυδατική κρέμα για έλεγχο της γυαλάδας με lemongrass και εκχυλίσματα φρούτων της εταιρείας clean&clear. Έχει πολύ ελαφριά σύνθεση και φρουτένια μυρωδιά. Η τιμή της είναι 5,12 ευρώ και περιέχει 75 ml.






Άλλο ένα προϊόν που ψώνισα είναι της εταιρείας rose water ροδόνερο λοσιόν προσώπου. Περιέχει 525 ml και η τιμή του είναι 3,39 ευρώ αλλά εγώ με έκπτωση το πήρα 2,89.





Επόμενη αγορά το αμυγδαλέλαιο της εταιρείας Lanova. Περιέχει 250 ml και μου κόστισε 8,79 ευρώ.






Στο υπόγειο του Hondos Center της Ερμού έχει κάτι σαν μαγαζάκι της apivita. Από εκεί λοιπόν πήρα το gel καθαρισμού για λιπαρές/μικτές επιδερμίδες με πρόπολη και κίτρο το οποίο είχε δώρο τη μάσκα βαθύ καθαρισμού με πράσινη άργιλο. Το gel είναι 200 ml ενώ η μάσκα 40 ml και η τιμή τους είναι 15 ευρώ.






Από το φαρμακείο της γειτονιάς μου πήρα και το Mandarin Lip Butter σε stick του Κορρέ (φαίνεται στην πρώτη εικόνα).

 Σειρά έχουν οι αγορές μου από το super market σε αυτά δυστυχώς δε θα αναφέρω τιμές γιατί δε μπορώ να βγάλω άκρη από την απόδειξη. Η Nivea είχε 1+1 δώρο οπότε πήρα τα αφρόλουτρα happy time που μυρίζουν πορτοκάλι και περιέχουν 750 ml.








Έπειτα αγόρασα το γαλάκτωμα καθαρισμού για ξηρές/ευαίσθητες επιδερμίδες με φυσικό αμυγδαλέλαιο  της σειράς aqua effect που περιέχει 200 ml. 


Επόμενη αγορά το αφρόλουτρο Badedas το οποίο περιέχει 750 ml και έχει μυρωδιά...πορτοκαλάδας! Φαντάζομαι πως θα κάνω μπάνιο με αυτό και θα νομίζω ότι κολυμπάω σε μια θάλασσα από Fanta :P




Αγόρασα επίσης το χαλαρωτικό λάδι σώματος με Ylang-Ylang και λεβάντα. Περιέχει 250 ml και μου αρέσει πολύ η ελαφριά χαλαρωτική μυρωδιά του!






Μια ακόμα αγορά το σαμπουάν για ξηρά/ταλαιπωρημένα μαλλιά με γάλα καριτέ και μέλι. Επειδή η μάσκα της ίδιας σειράς με άφησε ικανοποιημένη είπα να δοικιμάσω και το σαμπουάν! Η ποσότητα του είναι 300 ml.


Last but not least το γαλάκτωμα σώματος Le petit marsellais με βούτυρο καριτέ, γάλα αμυγδάλου και έλαιο argan. Θεωρώ ιδιαίτερα βολικό το ότι έχει αντλία και μου αρέσει πολύ η μυρωδιά του! Περιέχει 250 ml.





Λοιπόν κοριτσάκια μου αυτά για σήμερα! Ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό μου post :)

Φιλάκια πολλά,
Ιωάννα <3


Η παραπάνω δημοσίευση δεν είναι διαφημιστική με κανέναν τρόπο!











8 σχόλια:

  1. Με γεια σου :)
    Της Apivita θέλω να δοκιμάσω το gel καθαρισμού.. Περιμένω τις εντυπώσεις σου!!

    Φιλάκια
    http://notebookofclaire.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέχρι στιγμής μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις!!! Περιμένω βέβαια να περάσει καιρός για να κάνω κριτική ώστε να δω πως θα λειτουργήσει στο δέρμα μου μακροπρόθεσμα :)

      Διαγραφή
  2. Τέλεια δουλειά και υπέροχο blog!!
    Χρήσιμες συμβουλές!!!
    Συνέχισε έτσι!! ;) :) !!
    Κisses!

    http://everywomanhassecrets.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ όμορφο blog!!!Εχω δοκιμάσει αρκετα απο τα προιοντα που αναφερεις αλλα το αγαπημενο μου ειναι το γαλακτωμα και η κρεμα σωματος της Le petit Marseilliais!
    Σε ακολουθω ,αν θελεις ακολουθησε με και εσυ!Ευχαριστω!!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ :) Σε ακολουθώ ήδη απλά ο λογαριασμός μου τα έχει παίξει τελευταία και ενώ είμαι μέλος σε διάφορα blog και μου τα δείχνει στη λίστα ανάγνωσης όταν μπω στο blog εκεί που δείχνει τους αναγνώστες μου βγάζει πάλι το σήμα "Γίνετε μέλη αυτού του ιστότοπου" και πιθανότατα να μη με δείχνει στη λίστα με τους αναγνώστες :/

      Διαγραφή
  4. Γεια σου!!! Σε εχω κανει tag http://beautywithmairy.blogspot.gr/2013/03/tag40-favorites.html
    εαν θελεις μπορεις να το κανεις και εσυ , θα χαρω να δω πολυ τις απαντησεις σου!!!!
    Φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωω ευχαριστώ πολύ :) είναι το πρώτο μου!!! θα το κάνω αλλά κατά το σαββατοκύριακο γιατί είμαι και μαθήτρια και καταλαβαίνεις... φιλάκια πολλά <3

      Διαγραφή