Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Κριτική: Schwarzkopf Gliss Hair Repair


Γειά σας κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Για σήμερα σας ετοίμασα ένα post στο οποίο θα σας πω τη γνώμη μου για 3 προϊόντα της σειράς Hair Repair από τη Gliss. Επειδή έχω δοκιμάσει και άλλα προϊόντα της εταιρείας και έμεινα ευχαριστημένη είπα να δοκιμάσω και αυτή τη σειρά που είναι αν δεν κάνω λάθος η πιο καινούρια.

Μάσκα αναδόμησης για καταπονημένα, πολύ ξηρά μαλλιά
Όπως πιθανότατα σας έχω ξαναπεί έχω κανονικές ρίζες και ξηρές άκρες επομένως επιλέγω σαμπουάν για κανονικά μαλλιά και conditioner/μάσκες για ξηρά. Η συγκεκριμένη είναι 200 ml  δεν θυμάμαι ακριβώς την τιμή της αλλά είναι σχετικά οικονομική μιας και η gliss δεν είναι ακριβή εταιρεία και το καλό με αυτή είναι ότι χρειάζεται πολύ μικρή ποσότητα για να γίνουν τα μαλλιά πολύ απαλά χωρίς να βαρύνουν μιας και είναι αρκετά ενισχυμένη. Τη δουλειά του την κάνει σαν προϊόν και αφήνει τα μαλλιά μου πολύ απαλά και ενυδατωμένα και επιπλέον μυρίζει υπέροχα!

Θετικά:
  • Υπέροχο άρωμα
  • Χρειάζεται λίγη ποσότητα
  • Αφήνει τα μαλλιά απαλά και ενυδατωμένα
Αρνητικά: δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι αρνητικό!





 Καθημερινό ελιξίριο (λαδάκι):
Ένα αρκετά ικανοποιητικό λαδάκι για τα μαλλιά. Προσφέρει απαλότητα και μυρίζει ΤΕΛΕΙΑ! Περίπου σαν τη μάσκα αλλά νομίζω ότι το συγκεκριμένο μυρίζει λιγάκι πιο απαλά και διαφορετικά. Λίγη ποσότητα και σε αυτό αρκεί χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Το μόνο κακό είναι ότι περιέχει μόνο 75ml σε αντίθεση με άλλα λαδάκια της αγοράς που περιέχουν μεγαλύτερη ποσότητα. Βέβαια είναι παχύρευστο από άλλα και σίγουρα θα σας κρατήσει αρκετό καιρό.

Θετικά:
  • Τέλειο άρωμα
  • Απαλότητα στη στιγμή
  • Λίγη ποσότητα είναι αρκετή
  • Είναι βολικό για ταξίδια γιατί έχει την πιο πρακτική συσκευασία. Είναι πιο μικρό, έχει αντλία και η συσκευασία είναι πλαστική και δεν υπάρχει φόβος ότι θα σας πάθει κάτι.
Αρνητικά:
  • Περιέχει μικρότερη ποσότητα από άλλα λάδια της αγοράς (75ml).


Ultimate oil elixir serum:
Πάμε στο προϊόν της σειράς που μου άρεσε λιγότερο. Είναι ένα serum για τα μαλλιά που περιέχει θρεπτικό λάδι μέσα και ισχυρίζεται ότι μειώνει το σπάσιμο της τρίχας κάτι που όμως δεν παρατήρησα. Με λίγα λόγια κάνει ότι κάνουν όλα τα λαδάκια αλλά κατά τη γνώμη μου όχι τόσο καλά. Δεν παρατήρησα καμία ιδιαίτερη απαλότητα ούτε ενυδάτωση. Όπως και τα άλλα προϊόντα της σειράς μυρίζει και αυτό υπέροχα βέβαια η μυρωδιά δεν κρατάει για πολύ. Νομίζω πως το λαδάκι έχει λιγάκι καλύτερη διάρκεια σαν άρωμα. Το συγκεκριμένο έχει και αυτό πλαστική συσκευασία αλλά αντί για αντλία είναι σε spray, περιέχει 100 ml αλλά κατεβαίνει πολύ γρήγορα και το δυνατότερο του σημείο σαν προϊόν είναι το εφέ που έχει! Τι εννοώ? Περιέχει χρυσαφένια πιγκμέντα τα οποία όταν το ανακινείς πριν τη χρήση δίνουν ένα πανέμορφο χρυσαφένιο ιρίδιζον χρώμα στο προϊόν και το κάνουν να φαίνεται σαν υγρό χρυσάφι! Κάτι άλλο που με δυσαρέστησε είναι ότι δεν συνίσταται για μαλλιά με ντεκαπάς, περμανάντ ή λευκά τα οποία όμως (όχι απαραίτητα των λευκών) είναι τα μαλλιά που χρειάζονται τη μεγαλύτερη ενυδάτωση και περιποίηση! Δυστυχώς τώρα που έχω κάνει ombre τα μαλλιά μου δεν μπορώ να το χρησιμοποιώ.

Θετικά:
  • Μυρίζει υπέροχα
  • Έχει βολική συσκευασία για εύκολη εφαρμογή
  • Το εφέ με τα χρυσαφένια πιγκμέντα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό
Αρνητικά:
  • Τελειώνει πολύ γρήγορα
  • Δεν προσφέρει κάτι ιδιαίτερο στα μαλλιά μου ούτε ιδιαίτερη λάμψη αλλά ούτε και απαλότητα
  • Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους τύπους μαλλιών


Σε γενικές γραμμές έμεινα αρκετά ευχαριστημένη από αυτή τη σειρά της gliss και ίσως να ξαναγοράσω τη μάσκα και το λαδάκι. Το serum δεν με ικανοποίησε παρόλο που περίμενα διαφορετικά αποτελέσματα. Το μεγάλο ατού τους είναι η τέλεια μυρωδιά και η συσκευασία στην οποία υπερισχύει το χρυσό και το μαύρο χρώμα τα οποία δίνουν μία αίσθηση πολυτέλειας!

Αυτά για σήμερα κοριτσάκια μου ελπίζω να σας άρεσε η κριτική μου! Θα χαρώ πολύ να διαβάσω τα σχόλια σας :) Τα λέμε σύντομα!


post signature

7 σχόλια:

  1. Ωραίο review και μεγάλο! Πιστεύεις κάνει για πιο λιπαρά μαλλιά ή θα τα βαραίνει κάπως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μάσκα νομίζω πως ναι τα δύο λαδάκια ειδικά το τελευταίο όχι! Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου :)

      Διαγραφή
  2. πολύ ωραίο ποστ! δυστυχώς βιάστηκα και πηρα ήδη μια μάσκα για τα μαλλια μου, όοοταν τελειώσει θα δοκιμασω κατι απο gliss! και btw schwarzkopf ειναι η μαρκα, gliss η σειράα. αυτααα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι το ξέρω απλά και η σειρά gliss μετά χωρίζεται σε άλλες σειρές όπως αυτή που έδειξα αλλά και άλλες π.χ η άσπρη, η μωβ,η μπορντώ και για αυτό έγραψα "η σειρά της gliss". Σε ευχαριστώ πολύ :) Φιλάκια <3

      Διαγραφή
  3. Την μάσκα την έχω αλλά δε την έχω δοκιμάσει ακόμα, το λαδάκι πες με τρελή αλλά ενώ μυρίζει πανέμορφα αρχικά αφότου το εφαρμώσω στα μαλλιά μου θυμίζει κάπως....κατσαριδοκτόνο η μυρωδιά του :S Ευτυχώς δεν μένει πολύ αλλά προτιμάω άλλα λαδάκια στα σίγουρα! Το serum πάλι μου τα αφήνει πολύ απαλά όταν το ψεκάζω, μετά από λίγο όμως η απαλότητα πάει περίπατο και από την ώρα που πήρα είδηση ότι δεν ενδείκνυται για ντεκαπαρισμένα μαλλιά το σταμάτησα γιατί οι άκρες μου έχουν ντεκαπάζ και θα αρχίσω να το χρησιμοποιώ ξανά μόνο αφότου κοπούν και εξαφανιστεί κάθε δείγμα ντεκαπάζ από τα μαλλιά μου.. Ωραίο review, φιλιά!
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που λες με το λαδάκι το έχω πάθει εγώ με το body lotion της bioten αυτό με βούτυρο κακάο και macademia που όλες λένε ότι μοσχοβολάει! Μόλις το βάλω πάνω μου θεωρώ ότι μυρίζει απαίσια σαν κάτι καμμένο! Το serum και μένα μόνο στην αρχή κάνει τα μαλλιά μου λίγο πιο απαλά αλλά σε γενικές γραμμές δεν προσφέρει τίποτα στα μαλλιά μου και με το ombre δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω κιόλας! Σε ευχαριστώ πολύ! Φιλάκια <3

      Διαγραφή
  4. Μήπως ξέρεις ποιο άρωμα έχει η μωβ gliss fiber therapy

    ΑπάντησηΔιαγραφή