Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Το καλύτερο conditioner ever!


Γειά σας κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά :) Για σήμερα σας έχω ετοιμάσει την κριτική μου για ένα προϊόν που προσωπικά θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω ως το καλύτερο conditioner ever! Το ξέρω πως μπορεί να ακούγομαι υπερβολική αλλά τα αποτελέσματα του στα δικά μου μαλλιά πραγματικά με εντυπωσίασαν!

Καταρχάς να σας πω δύο λόγια για τα μαλλιά μου. Έχω κανονικές που το καλοκαίρι γίνονται κανονικές προς λιπαρές ρίζες και όλο το υπόλοιπο μαλλί είναι αρκετά ξηρό και έχω βαμμένες άκρες (ombre) αλλά δεν οφείλεται σε αυτό γιατί τα μαλλιά μου είναι ξηρά ούτως ή άλλως! Επίσης επειδή είναι και αρκετά μακρυά έχω (αν και σχετικά λίγη) ψαλίδα! Επομένως καταλαβαίνετε ότι αναζητώ πολύ καλή ενυδάτωση από ένα conditioner και μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν είχα βρει κάποιο προϊόν που να μου την προσφέρει. Μέχρι που μια μέρα απέκτησα αυτό εδώ το μωρό το conditioner από την σειρά Μαλλιά Ξεδιψάστε! της Herbal Essences. Είναι για ξηρά/ταλαιπωρημένα μαλλιά και περιέχει εκχυλίσματα χαβανέζικης καρύδας & ορχιδέας.

Η συσκευασία μου αρέσει πολύ γιατί είναι ένα όμορφο γαλάζιο ένα από τα αγαπημένα μου χρώματα. Επίσης και το ίδιο το προϊόν έχει ένα απαλό γαλάζιο χρώμα. Μυρίζει απίστευτα τέλεια σαν καρύδα αλλά και με κάποιο φλοράλ στοιχείο και αν υπήρχε σε άρωμα θα ήμουν πραγματικά η πρώτη που θα έτρεχα να το αγοράσω! 

Πάμε όμως να δούμε τι δουλειά κάνει σαν προϊόν! Μόλις έχω τελειώσει το λούσιμο βάζω μία μικρή ποσότητα στα μαλλιά μου την απλώνω αρκετά καλά με τα χέρια μου και μαζεύω τα μαλλιά μου με ένα κλάμερ ώστε να δράσει το προϊόν όση ώρα κάνω ντους. Όταν ξεβγάλω τα μαλλιά μου μυρίζουν υπέροχα και είναι απίστευτα απαλά! Μετά τα τυλίγω με μία πετσέτα και το καλοκαίρι πάντα τα αφήνω να στεγνώσουν φυσικά. Όταν τα μαλλιά μου στεγνώσουν μυρίζουν ακόμα υπέροχα και είναι πραγματικά ενυδατωμένα και πολύ απαλά και διατηρούνται τόσο απαλά μέχρι να τα ξαναλούσω.

Όσα conditioner έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν η απαλότητα πήγαινε περίπατο την επόμενη μέρα και τα μαλλιά μου αν τα πιάνατε στις άκρες πριν ακόμα τα βάψω κιόλας ήταν σαν άχυρα! Με αυτό το προϊόν βρήκα πραγματικά την υγειά μου και είδα επιτέλους πώς είναι να έχεις απαλά μαλλιά. Νομίζω ότι μου προσφέρει απαλότητα ισάξια με μάσκα μην σας πω και καλύτερη. Και όλα αυτά με 4-5 ευρώ για 400 ml. Και η μαμά μου επίσης λέει ότι έχει δει διαφορά στα μαλλιά της επομένως δεν κάθησε μόνο σε μένα καλά αυτό το προϊόν.

Θετικά:
  • Όμορφη συσκευασία
  • Τέλειο άρωμα 
  • Οικονομικό προϊόν
  • Πραγματική ενυδάτωση και απαλότητα

Αρνητικά: ΚΑΝΕΝΑ! <3

Όπως καταλαβαίνετε έχω λατρεία στο συγκεκριμένο προϊόν και στεναχωριέμαι γιατί μου τελειώνει σε λίγο επομένως θα το δείτε σίγουρα σε κάποιο empties σύντομα! Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε κοπέλες με ξηρά μαλλιά! Εσείς το έχετε δοκιμάσει; Ή έχετε κάποιο άλλο πολύ αγαπημένο conditioner; Αν ναι πείτε μου τη γνώμη σας στα σχόλια από κάτω! Θα τα πούμε πολύ πολύ σύντομα! Μέχρι τότε να περνάτε υπέροχα <3





post signature

10 σχόλια:

  1. μ'αρεσουν τοσο οι αναρτησεις του blog σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό φαίνεται αν και έχω λιπαρά μαλλιά το καλοκαίρι γίνονται ξηρά στις ρίζες και ίσως το συγκεκριμένο κάνει καλή δουλειά! Ωραίο review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ :) Σε μένα έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά! Τώρα μπορείς να το δοκιμάσεις και να δεις πως θα είναι και στα δικά σου μαλλιά!

      Διαγραφή
  3. Εχω μεινει εκπληκτη τελευταια με τη ποιοτητα των Herbal Essences, χρησιμοποιω το σαμπουαν για λιπαρα μαλλια αλλα μου φαινεται θα το παρω ολοκληρωμενο κ με το conditioner!! Bsious doll!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ δεν περίμενα να μου βγει τόσο καλό! Θέλω να δοκιμάσω και άλλα προϊόντα αυτής της εταιρείας! Φιλάκια <3

      Διαγραφή
  4. εμενα δεν μου αρεσε αυτο το conditioner...μυριζει τελεια αλλα δεν κανει τπτ στα μαλλια μου...κριμα γιατι η μυρωδια κραταει πολυ...
    δες αν θες και το μπλογκ μου ειμαι καινουρια..φιλακιααα
    Mybeautymap.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμένα πάλι στα δικά μου ξηρά μαλλιά έκανε καλή δουλειά! δεν ξέρω το κάθε μαλλί είναι διαφορετικό! θα το δω :) φιλιά!

      Διαγραφή
  5. Tα προϊόντα της Herbal έχουν τις ωραιότερες μυρωδιές!

    xoxo,
    Froso
    Style Nirvana

    ΑπάντησηΔιαγραφή