Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Empties (and almost empties) + review

  Γειά σας και πάλι κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά και να χαμογελάτε :) Εγώ δυστυχώς είμαι ακόμα άρρωστη και έτσι είμαι στο σπίτι. Σας ετοίμασα λοιπόν ένα post με προϊόντα που μου έχουν τελειώσει και τη γνώμη μου για αυτά.

1. Erre Due extreme black eye marker (long lasting stylo liner)
Το συγκεκριμένο eyeliner δεν μου άρεσε καθόλου. Ενώ στην αρχή
ήταν μια χαρά μετά από λίγο καιρό η μύτη του είχε ξεραθεί (?) και αντί για μαύρο έβγαζε ένα γκρί σκούρο χρώμα ενώ το υπόλοιπο σφουγγαράκι έβγαζε κανονικά μαύρο χρώμα. Βέβαια από τη στιγμή που για να κάνω τις γραμμές χρησιμοποιώ τη μύτη μού έγινε παντελώς άχρηστο! Ισχυρίζεται επίσης ότι είναι longlasting...ΟΥΤΕ ΚΑΝ! Το έβαζα στις 8 και στις 10.30 το αργότερο είχε μείνει μόνο μια ελαφριά μουτζούρα. Περιέχει 1,6 g και κοστίζει 10 ευρώ. 10 χαμένα ευρώ θα έλεγα εγώ! Του βάζω 1/5 για τον λίγο καιρό που λειτουργούσε κανονικά :p Φυσικά και δεν θα το ξαναπάρω!


2. Loreal Elvive Extraordinary Oil
Το αγαπάω όμως δεν θα σας πω πολλά γιατί θα ακολουθήσει post με το haircare routine μου όπου θα μιλήσω για αυτό αναλυτικότερα. Περιέχει 100 ml. Προσωπικά μου κράτησε αρκετούς μήνες με συχνή χρήση και κοστίζει 10 ευρώ. Θα το ξαναπάρω σίγουρα! Του βάζω 5/5 <3 Extra bonus: ΜΥΡΙΖΕΙ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!

3. Le petit Marseillais Μάσκα μαλλιών με βούτυρο καριτέ και μέλι για θρέψη και επανόρθωση (ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά)
Νομίζω ότι αυτή η μασκούλα είναι πολύ καλή. Για να είμαι ειλικρινής είναι η δεύτερη που χρησιμοποιώ και έτσι δεν έχω πολύ μεγάλη πείρα αλλά θα σας πω αυτά που ξέρω. Έκανε τα μαλλιά μου πολύ απαλά και μαλακά και το άρωμα του έμενε ακόμα και μετά το πιστολάκι
και το σίδερο ισιώματος που εννοείται ότι χρησιμοποιούσα και άλλα προϊόντα. Έχει μεγαλύτερη ποσότητα από τις περισσότερες (300 ml) και κοστίζει 4,90 ευρώ. Της βάζω 4/5 γιατί θέλω να πειραματιστώ και με άλλες για να είμαι σίγουρη και πιθανότατα θα την ξανααγοράσω.
Almost empty!


4. Sebamed Clear Face Antibacterial Cleansing Foam
Για αυτό το μωρό (:P) έχω μιλήσει αναλυτικά στο skincare routine μου. Είναι πολύ καλό! Καταπολεμάει σπυράκια&μαύρα στίγματα χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα και καθαρίζει πολύ καλά με μικρή ποσότητα! Περιέχει 150 ml και κοστίζει 13 ευρώ. Του βάζω 5/5 και σκοπεύω να το ξαναπάρω σύντομα!


5. Frezyderm Mild Wash Extra Mild Foam (Sensitive Skin)
Αυτό μου το είχε γράψει μια άλλη (χαζή) δερματολόγος χωρίς να έχω ευαίσθητη επιδερμίδα ενώ της είχα ζητήσει κάτι για την ακμή! Σε εμένα λειτούργησε σαν ένα απλό καθαρίστικο χωρίς να βοηθάει με το προβλημά μου. Το έχει χρησιμοποιήσει και η μητέρα μου όμως και σε εκείνη άρεσε πολύ! Περιέχει 150 ml και κοστίζει 17.80 ευρώ (ναι είναι ακριβό!) αλλά δεν μπορώ να το βαθμολογήσω γιατί δεν έχω ευαίσθητη επιδερμίδα για να ξέρω αν βοηθάει ή όχι. Αν έχετε εσείς μπορείτε να το δοκιμάσετε και να δείτε αν σας κάνει.

6. Clerasil Ultra Αφρός καθαρισμού
Απαισιότατο! Αντί να εξαφανίσει τα σπυράκια εξαφάνιζε το δέρμα μου το οποίο είχε γίνει κατάξερο και ξεφλούδιζε :( Αν έχετε πάααααααρα πολύ λιπαρή επιδερμίδα μπορεί και να σας κάνει. Για εμένα που έχω μεικτή ήταν ό,τι χειρότερο! Θα μου πείτε γιατί το χρησιμοποιήσες όλο? Αν θυμάμαι καλά γιατί έχει τελειώσει εδώ και κανα χρόνο το είχα πετάξει στο νιπτήρα από τα νεύρα μου...δεν το έχω χρησιμοποιήσει πάνω από μιάμιση εβδομάδα :P Περιέχει 200 ml και κοστίζει 7,35 πεταμένα ευρώ. Του βάζω 0 εννοείται!

7. Nivea Visage pure&natural αναζωογονητική λοσιόν (για όλους τους τύπους επιδερμίδας)
Μια απλή λοσιόν για μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας. Ήταν μια χαρά όχι τίποτα το ιδιαίτερο. Έχει ωραία φρέσκια μυρωδιά και νομίζω ότι για μια νεαρή κοπέλα με κανονική επιδερμίδα θα ήταν ό,τι πρέπει! Για παράδειγμα η κολλητή μου που έχει κανονικό (τέλειο θα έλεγα εγώ) δέρμα την βρήκε πολύ καλή. Περιέχει 200 ml και κοστίζει περίπου 6 ευρώ. Της βάζω 3/5 και δεν ξέρω άμα θα την ξανααγοράσω.


8. Nivea Visage pure&natural ενυδατικη κρέμα ημέρας
Είναι της ίδιας σειράς με τη λοσιόν και είναι για κανονικές/μεικτές επιδερμίδες. Νομίζω και πάλι ότι είναι μια αρκετά καλή κρέμα για κανονικά δέρματα, μέχρι και σε εμένα που έχω μεικτή με λίγη ακμή δεν άφησε ιδιαίτερη λιπαρότητα αν και θα ήθελα μια ακόμα πιο ελαφριά. Το καλό με αυτή τη σειρά προϊόντων είναι ότι αποτελούνται από 95% φυσικά συστατικά!!! Περιέχει 50 ml και κοστίζει περίπου 8 ευρώ. Της βάζω 3/5 γιατί δεν μου ταιριάζει απόλυτα και δεν ξέρω αν θα την ξαναπάρω.


Αυτά λοιπόν για σήμερα! Ελπίζω να σας άρεσε το post μου, σχολιάστε ελεύθερα από κάτω τη γνώμη σας, αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα κλπ. Θα τα πούμε σύντομα ;)

Φιλάκια πολλά,
Ιωάννα







7 σχόλια:

  1. το λαδακι τησ loreal το ΑΓΑΠΩ!!!!
    πολύ όμορφο το post σου!
    φιλάκια
    http://beautyandfashiondowntown.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @fotini triantafylloy Η μυρωδιά του είναι υπέροχη! Σε ευχαριστώ πολύ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TO ΛΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ . ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΣΤ. beauty-stardust.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @androniki sairoglou Σε ευχαριστω πολυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Hello from France
    I am very happy to welcome you!
    Your blog has been accepted in Europe Greece n°244 a minute!

    On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
    Invite your friends to join us in the "directory"!
    The creation of this new blog "directory" allows a rapprochement between different countries, a knowledge of different cultures and a sharing of different traditions, passions, fashion, paintings, crafts, cooking,
    photography and poetry. So you will be able to find in different countries other people with passions similar to your ones.
    We are fortunate to be on the Blogspot platform that offers the opportunity to speak to the world.
    The more people will join, the more opportunities everyone will have. And yes, I confess, I need people to know this blog!
    You are in some way the Ambassador of this blog in your Country.
    This is not a personal blog, I created it for all to enjoy.
    SO, you also have to make it known to your contacts and friends in your blog domain: the success of this blog depends on all Participants.
    So, during your next comments with your friends, ask them to come in the 'Directory' by writing in your comments:
    *** I am in the directory come join me! ***
    You want this directory to become more important? Help me to make it grow up!
    Your blog is in the list Europe Greece n°244 and I hope this list will grow very quickly
    Regards
    Chris
    We ask that you follow our blog and place a badge of your choice on your blog, in order to introduce the "directory" to your friends.
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/09/06/12090603083012502810288938.gif
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/19/120319072128505749603643.gif
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/07/12/12071211040212502810092867.gif
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/28/120328020518505749640557.gif
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/15/1203150723211250289584870.png
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/09/21/12092110155912502810343002.gif

    If you want me to know the blog of your friends, send me their urls which allows a special badge in the list of your country
    I see that you know many people in your country, you can try to get them in the directory?
    Please! Actively support the "Directory" by making known to your friends! Thank you! "Unity is strength"
    Not need an invitation to join the Directory. Any person who makes the request is entered
    ****************************************
    New on the site
    Ranking of Countries
    Invite your friends know made ??
    the website to raise your ranking in the Country

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστώ πολύ :) Μάλλον είχε κάνει κάποιο λάθος. Τώρα χρησιμοποιώ αυτό της apivita που είχα δείξει στο haul και μου αρέσει πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολυ ωραιο το ποστ σου!! το clerasil που το ειχα χρησιμοποιησει εγω-και εχω πολυ λιπαρο δερμα,δεν μου δημιουργησε κανενα προβλημα!! αν θες τσεκ και τα δικα μου empties http://mycolorsecrets.blogspot.com/2015/03/march-empties.html
    !! φιλακιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή